Schiphol taxi

Heeft u een Schipholtaxi nodig? Taxi Den Haag biedt u graag een comfortabele rit van en naar Schiphol. Reis met onze taxi voordelig en snel naar het vliegveld. Onze taxi’s beschikken over grote kofferbakken waardoor wij uw bagage moeiteloos met u mee kunnen vervoeren van en naar de luchthaven. Onze taxichauffeurs zijn allen meertalig waardoor het ook voor onze buitenlandse klanten geen probleem wordt om een gesprek te voeren. Daarnaast geven al onze chauffeurs u graag tips over waar u heen moet voor een leuk avondje uit, een goede maaltijd of een goed stukje cultuur.

Al heel wat jaren weten onze klanten taxibedrijf Den Haag goed te vinden voor een taxirit in Den Haag of van en naar Schiphol. Dit komt door onze goede dienstverlening en onze vaste voordelige tarieven. Bij ons hoeft u de meter niet in de gaten te houden! Wij brengen u graag via de kortste weg van A naar B. Onze taxiservice staat 24/7 voor u paraat.

Reserveer snel en simpel uw Schiphol taxirit online.

Taxi naar Schiphol

Voor een Taxi van en naar Schiphol bent u bij Taxibedrijf Den Haag aan het goede adres. Wij brengen u er rechtstreeks naartoe. U hoeft niet meer te slepen met zware koffers. Geen gestress na uw businesstrip of vakantie met zware bagage in het openbaar vervoer, maar lekker in een comfortabele ruime taxi snel naar huis. Bij brengen u netjes met al uw bagage tot aan de voordeur. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de Schipholtaxi, maar vaak bent u dan vele malen duurder uit. Onze taxiservice kunt u van tevoren boeken, zodat wij ruim op tijd bij het vliegveld klaar staan om u op te halen. U hoeft zo niet onnodig lang te wachten en bent verzekerd van een goedkope taxirit naar huis vanaf Schiphol.

Zakelijke Schipholtaxi

Ook de zakelijke markt kan door ons worden bediend. Vanwege taxi’s met een hoge mate van luxe en comfort, kunnen zelfs de belangrijkste gasten van en naar de luchthaven worden gebracht. Wanneer uw gasten op Schiphol aankomen, kan onze chauffeur uw gast opwachten en netjes en vlot naar zijn plaats van bestemming brengen.

Taxi reserveren

Wilt u uw taxi naar Schiphol of in Den Haag reserveren? U kunt heel gemakkelijk online reserveren of door te bellen naar 070 – 666 66 66. Het is ook mogelijk vanuit het buitenland alvast uw taxi naar Den Haag te reserveren. Onze chauffeur staat u dan op te wachten om u comfortabel naar uw plaats van bestemming te brengen.

Onze Schipholtaxi’s

Zoals al onze taxi’s, zijn ook onze taxi’s die naar Schiphol rijden modern, veilig en luxe. Taxibedrijf Den Haag rijdt altijd in de nieuwste modellen auto’s om de klanten zo comfortabel mogelijk naar hun plaats van bestemming te brengen. Onze schipholtaxi’s zijn uitgerust met een grote kofferbak om al uw bagage makkelijk mee te kunnen nemen en daarnaast voldoende ruimte over te houden voor alle passagiers. Alle taxi’s beschikken over up-to-date navigatie, airconditioning en elektrische ramen. Ook wordt voldaan aan alle belangrijke veiligheidseisen voor personenvervoer.

Ook andere vliegvelden

Wij rijden niet alleen naar Schiphol. U kunt ook gebruikmaken van onze taxiservice van en naar Rotterdam airport, Luchthaven Eindhoven of Lelystad airport. Neem vrijblijvend contact op over onze tarieven naar deze verschillende vliegvelden of bestel eenvoudig online een taxi naar de luchthaven van uw keuze.

Vragen

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze Schipholtaxi of wanneer u graag telefonisch een taxi wilt reserveren.

Taxi Service Den Haag - Schiphol vervoer

24/7 bereikbaar 070 – 666 66 66

WAAR ZITTEN WIJ?