Taxibedrijf Den Haag – over ons

Taxibedrijf Den Haag brengt u graag snel, veilig en voordelig van en naar Den Haag of Schiphol. Wij zijn gevestigd in het centrum van Den Haag. Ons taxibedrijf kenmerkt zich op verschillende punten:

  • 24/7 service
  • Gekwalificeerde meertalige taxichauffeurs
  • Scherpe taxiprijzen
  • Nieuwe auto’s voor een comfortabele rit

24/7 service

Taxibedrijf Den Haag heeft service hoog in het vaandel staan en biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week kwaliteit. Wij vervoeren graag onze klanten dag en nacht op een veilige en snelle manier van A naar B.

Gekwalificeerde meertalige taxichauffeurs

Al onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en professioneel. Daarnaast spreken ze meerdere talen en zijn ze te allen tijde gekleed in uniform. Onze chauffeurs zijn goed op de hoogte van activiteiten die in de regio te doen zijn. Ze adviseren iedere klant graag over welk restaurant of museum u echt niet kunt overslaan en ze geven u graag tips waar u heen kunt gaan voor een leuk avondje uit.

Scherpe taxiprijzen

Wij houden ons graag aan de regels en brengen klanten via de kortste weg naar de plaats van bestemming. Wij brengen u snel en veilig, zonder omweg van A naar B en dat alles voor een scherpe taxiprijs. Kijk voor onze tarieven op onze tarievenpagina.

Nieuwe auto’s voor een comfortabele rit

Wij vinden comfort erg belangrijk en rijden dan ook in de nieuwste modellen auto’s. Deze zijn allen voorzien van airconditioning, navigatie en elektrische ramen. Uiteraard voldoen alle auto’s aan de veiligheidseisen. Daarnaast beschikken al onze auto’s over een grote kofferbak om al u bagage moeiteloos mee te kunnen nemen. Een taxirit met Taxibedrijf Den Haag wordt zo een comfortabele rit van A naar B.

Taxi Den Haag bestellen

Wilt u ook gebruik maken van een comfortabele rit met taxi Den Haag? Dan kunt u heel eenvoudig een taxi bestellen door online een taxi te reserveren of door telefonisch contact met ons op te nemen via 070 – 666 66 66.

24/7 bereikbaar  070 – 666 66 66

WAAR ZITTEN WIJ?