Lelystad airport

Centraal in ons land ligt Lelystad Airport. Deze luchthaven is in omvang klein, maar groot in de kleine luchtvaart. Tot de kleine luchtvaart behoren vliegtuigen die niet tot de passagiersvliegtuigen behoren. Zoals bijvoorbeeld sportvliegtuigjes, regionaal vervoer, ambulancevluchten, helikopters en luchtverkenningsvliegtuigen. Lelystad Airport behoort tot de Schiphol Group. Ook het naastgelegen luchtvaartthemapark Aviodrome is zeer populair en trekt jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers.

Taxi naar Lelystad

Voor een taxi van Den Haag naar Lelystad Airport of het Aviodrome, bent u bij Taxibedrijf Den Haag aan het goede adres. Onze chauffeurs brengen u op tijd en zeer comfortabel naar Lelystad. Geen stress, maar zorgeloos aankomen bij uw vliegtuig. Wij brengen u netjes met uw bagage tot aan de deur. Het is ook mogelijk om onze taxi vooraf te bestellen, zodat u gelijk vanuit het vliegtuig in de taxi terug naar huis kan worden gebracht. Onze taxichauffeurs wachten u netjes en op tijd op bij de luchthaven.

Al heel veel jaren krijgen wij veel complimenten van onze klanten. Goede dienstverlening en voordelige tarieven zijn de speerpunten van ons taxibedrijf. Wij staan graag 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!

Ruime taxi’s

Wanneer u voor een zakelijke afspraak weg gaat, komt het regelmatig voor dat u heel wat spullen bij u heeft en een net pak wat ongekreukt op de plaats van bestemming moet aankomen. Alle taxi’s van Taxibedrijf Den Haag zijn voorzien van een zeer ruime kofferbak, waarin wij moeiteloos uw spullen met u mee vervoeren naar Lelystad Airport.

Zakelijk vervoer

Lelystad airport is uitermate geschikt voor chartervluchten rechtstreeks naar een vergaderfaciliteit of congrescentrum. In onze taxi kunt u comfortabel naar uw vliegtuig. Kom zonder stress en op tijd aan bij Lelystad Airport. Onderweg kunt u vanwege de ruimte in de taxi nog prima verder met uw werkzaamheden terwijl onze chauffeur u netjes naar de luchthaven brengt.

Vakantievluchten vanaf Lelystad

Om Schiphol te kunnen ontlasten en de economische functie te versterken, werd afgesproken om Lelystad Airport verder te ontwikkelen. In 2018 zou Lelystad Airport zich al gaan manifesteren als vakantieluchthaven, maar in december 2016 heeft de Luchtverkeersleiding Nederland aangegeven niet tijdens de leiding te kunnen nemen, waardoor de opening van de luchthaven voor vakantievluchten, met een jaar is opgeschoven. Vanaf 2019 opent Lelystad Airport de vernieuwde luchthaven voor vakantievluchten binnen Europa en gebieden rond de Middellandse Zee.

Taxi bestellen

Wilt u een taxi naar Lelystad Airport reserveren? Of juist van Lelystad weer terug naar huis? Dat kan heel eenvoudig door online te reserveren of door de bellen met 070-326 05 58. De chauffeurs van Taxibedrijf Den Haag staan graag voor u klaar.

Ook een taxirit naar een ander luchthavens zoals naar Schiphol of een taxi naar Rotterdam Airport, kunt u bij ons reserveren.

Online taxi bestellen

 

Verification